Logotype

Säljstart för etapp 3 i succéprojektet Margretetro

I helgen är det säljstart för det tredje huset i nya bostads­kvarteret Margretero i Mariehäll, precis på gränsen mellan Bromma och Sundbyberg. Intresset för att bo i det nya området, nära Bällstaån, service och kommunikationer är mycket stort och den första och andra etappen är näst intill fullbokade. I tredje etappen byggs 29 lägenheter och totalt kommer området att bestå av 134 lägenheter och stadsradhus.

Den tredje etappen i Margretero ligger längst in i området, nära den nya parken och båtklubben i Bällstaån. Huset innehåller 29 lägenheter och består av allt från kvadratsmarta 1 rok till flexibla 5 rok. 

Besqabs och Einar Mattssons försäljning av de två tidigare etapperna har varit en stor succé. Här finns endast ett fåtal lägenheter kvar till salu. När lägenheterna i etapp 3 har säljstartats har sammanlagt 88 av de planerade 134 bostäderna släppts till försäljning.

- Bostäderna passar alla åldrar, från unga vuxna till barnfamiljer och äldre, vilket vi tror tillsammans med det attraktiva läget, bidrar till det stora intresset för området, säger Ann-Sophie Edqvist Ekman, projektchef på Besqab.

I området pågår byggnationen för fullt och första inflyttning i Margretero kommer att ske under hösten 2012.

Frågor beträffande projektet besvaras av:
Ann-Sophie Edqvist Ekman, projektchef Besqab på telefon: 08-630 16 00 
alternativt via e-post: ann-sophie.edqvist-ekman@besqab.se

Pia Ninche, projektledare Einar Mattsson på telefon: 08-586 265 00 
alternativt via e-post: pia.ninche@einarmattsson.se