Logotype

Inbjudan till invigning av Brf Maskrosen i Roslags Näsby

Kommunstyrelsens ordförande Leif Gripestam och stadsbyggnadsnämndens ordförande Erik Andersson, inviger de nya lägenheterna i kvarteret Maskrosen i Roslags Näsby.   

Snart står den första lägenheten klar i nya Brf Maskrosen. Det vill vi fira genom att kommun- styrelsens ordförande Leif Gripestam (M) och stadsbyggnadsnämndens ordförande Erik Andersson (M) tillsammans med Besqabs VD Anette Frumerie, inviger lägenheten.

Välkommen till en invigning på Sågtorpsvägen 67, Roslags Näsby. Tisdag den 21 maj kl 12-13. Vi bjuder på en lättare lunch.

De första skisserna för projektet på den gamla brandstationens tomt ritades 2004. Byggstart var 2012 och de första boende flyttar in i september i år. Brf Maskrosen består av fyra mindre flerfamiljshus i ett attraktivt läge i ett grönt område nära kommunikationer. Det finns bara två lägenheter på varje plan och totalt har Brf Maskrosen 32 lägenheter om 2-4 rum och kök. Arkitekter är Per Johansson och Malin Amneby på Joliark AB.

 - Besqab är ett stolt Täbyföretag som före Maskrosen har byggt ett flertal andra projekt i kommunen, säger VD Anette Frumerie. Just nu bygger vi också Brf Marknadstorget, 41 lägenheter i Täby Centrum och detaljplanearbetet pågår för ett nytt projekt om 150 bostäder i Centralparken i Näsby Park.

För mer information kontakta:

Åsa Farman, projektledare 08-630 16 82  asa.farman@besqab.se

Anette Frumerie, VD 08-630 16 20  anette.frumerie@besqab.se

Ladda ner