Logotype

Nya bostäder i Råsunda - Besqab och Solna stad tog idag första spadtaget för Charlottenburgsparken

Besqab bidrar till utvecklingen av Råsunda i Solna och tog idag ett "första spadtag" för det nya bostads­projektet Brf Charlottenburgsparken i Råsunda, Solna.

Tillsammans med kommunstyrelsens ordförande Pehr Granfalk (M) invigde Besqabs VD Anette Frumerie idag bostads­projektet Brf Charlottenburgsparken, genom att informera om det nya området kring Råsunda samt göra en första grundgjutning för husen.

- Vi är stolta att kunna bidra till utvecklingen av Solna. Läget här i Råsunda är attraktivt, mycket tack vare den gemytliga stadskänslan. Råsunda har en spännande historia som vi tar med oss i förädlingen av området, säger Anette Frumerie, VD på Besqab.

- Det här spadtaget i Råsunda är extra roligt. Bostads­husen här bygger vidare på de attraktiva stadsmiljöerna intill. De blir också första pusselbiten i de nya kvarter som länkar ihop Råsunda med Solna centrum, säger Pehr Granfalk, kommunstyrelsens ordförande i Solna stad.

Fakta:
Brf Charlottenburgsparken är fyra flerfamiljshus med totalt 129 bostads­rättslägenheter i hörnet Solnavägen/Bollgatan i Råsunda. Lägenheterna är modernt utformade med stora fönsterpartier, spännande planlösningar och fint ljusinsläpp. De två översta våningarna hyser vackra takvåningar med terrasser och balkonger. Första inflyttning beräknas till sommaren 2017.

För mer information kontakta:
Lotta Niland, regionchef Besqab, 08-630 16 46, lotta.niland@besqab.se
Rebecca Prytz, kommunikationschef Besqab, 08-630 16 14, rebecca.prytz@besqab.se