Logotype

Besqab och Upplands Väsby kommun tog idag första spadtaget för bostads­området Eds Allé

Besqab är med och utvecklar Upplands Väsby och tog idag tillsammans med kommunen ett första spadtag för det nya bostads­området Eds Allé.

Tillsammans med kommunstyrelsens ordförande Mathias Bohman  (S), fastighetsägaren Carl Curman och övriga byggherrar i området, invigde idag Besqabs VD Anette Frumerie det nya bostads­området Eds Allé i Upplans Väsby. Besqab är först ut med sin byggetapp om 30 villor.

- Vi är både stolta och glada att få vara med i ytterligare ett bostads­projekt i Upplands Väsby och att få bidra till utvecklingen här, säger Lotta Niland, regionchef på Besqab. Läget här i Eds Allé är attraktivt, mycket tack vare det fina lantliga känslan i kombination med bra kommunikationer till Stockholm, Arlanda och Uppsala.  

Fakta:
Eds Allé är ett område som byggs vid Prästgårdsvägen i Upplands Väsby i ett lantligt läge angränsande till ängs- och betesmark med närhet till centrum och kommunikationer. Upplands Väsby kommun arrangerade idag en invigning av området och firade byggstarten med ett första spadtag.

För mer information kontakta:
Lotta Niland, regionchef Besqab, 08-409 416 46, lotta.niland@besqab.se