Logotype

Besqab startar försäljningen av 39 nya ungdomslägenheter i Upplands Väsby

I ett centralt läge nära kommunikationer i Upplands Väsby uppför Besqab 39 nya yteffektiva enrumslägenheter. Med pris från 950 000 kr kan man här köpa ett prisvärt boende till ett fast pris och bo till en fördelaktig månadskostnad.

Vid Folkparken, längs Optimusvägen i Upplands Väsby ska Besqab bygga Brf Kanonen, 39 lägenheter om 1 rok, ca 31,5 kvm. Projektet är en del av Besqabs viktiga satsning på prisvärda och yteffektiva lägenheter för förstagångsköpare. Lägenheterna är optimalt planerade för den som studerar, just har flyttat hemifrån eller för den som behöver en övernattningslägenhet i bra pendlarläge.

Lägenheterna uppförs i ett vinkelhus om fyra våningar och ligger nära pendeltågs-stationen och Upplands Väsby centrum. Bostäderna har en funktionell planlösning och får entrébalkonger eller uteplatser mot en gemensam innergård. Projektet baseras på erfarenheter från vårt prisbelönta projekt, Brf Läktaren i Skarpnäck. Det var en satsning på smålägenheter i bostads­rättsform, i första hand riktade till ungdomar, och vann Ekkronans Stora Boendepris 2009.

— De yteffektiva lägenheterna ger låga boendekostnader som i kombination med närhet till både Stockholm och Uppsala gör detta till det perfekta boendet för unga människor i början av sin bostads­karriär, säger Lotta Svensson, projektledare på Besqab.

Läs mer om projektet på www.besqab.se/kanonen

Ladda ner