Logotype

Besqab har stor efterfrågan på sina bostäder vid årets inledande säljstarter och fyller på byggrättsportföljen

I början av året säljstartade Besqab Seglarbyn i Gustavsberg, nya etapper av Centralparken i  Täby samt Järva Kulle i Järvastaden, Sundbyberg. Samtliga säljstarter resulterade i bokningar av flertalet av bostäderna. Det finns en stor efterfrågan på Besqabs bostäder. Hittills i år har Besqab fyllt på byggrättsportföljen med ca 125 lägenheter i Årsta och Stureby inom Stockholms stad.

I februari säljstartade Besqab projektet Seglarbyn i Gustavsberg. Projektet ligger precis nere vid hamnen i Gustavsberg och består av 31 yteffektiva radhus. Av 22 säljstartade radhus är de flesta reserverade och säljstart av den sista etappen sker den 20 mars. Byggstart äger rum under våren och inflyttning planeras till slutet av 2017.

I januari säljstartade den sista etappen i projektet Centralparken i Näsbypark, Täby. Projektet har totalt 168 bostads­rättslägenheter om 1-5 rum och kök i ett centralt och parknära läge i Täby. Projektet produktionsstartades i oktober 2015 och planerad inflyttning är under 2017/2018. Även Järva Kulle i Järvastaden, Sundbyberg, säljstartade och i det projektet är hittills samtliga hus reserverade. Säljstart av den sista etappen med 20 moderna radhus, planeras till den 13 mars.

– Intresset har varit mycket stort för bostäderna och det är glädjande att våra projekt mottas så positivt av marknaden, men även när efterfrågan är stark är det långsiktigt viktigt att vi erbjuder rätt bostad på rätt plats, säger Lotta Niland, regionchef.

Besqab fortsätter att fylla på byggrättsportföljen och har hittills i år förvärvat och markanvisats fastigheter i Stureby och Årsta inom Stockholms stad, om cirka 125 nya bostads­rättslägenheter i attraktiva lägen.

För mer information kontakta:

Lotta Niland, Regionchef Stockholms län, 08-409 416 46, lotta.niland@besqab.se
Staffan Grundmark, Regionchef Stockholms Stad, 08-409 416 30, staffan.grundmark@besqab.se
Johan Westring, Chef Affärsutveckling och Exploatering, 08-409 416 39, johan.westring@besqab.se