Logotype

Bra marknadskontakt för Besqab möjliggör produktionsstart för fler bostäder i Nacka strand

Regulatorisk information
Ett gott försäljningsresultat i kombination med färdigt bygglov innebär produktionsstart för ytterligare 44 bostads­rätts­lägenheter i projektet i Nacka strand som totalt inkluderar 200 bostäder.

- Det är väldigt glädjande att kunna produktionsstarta ytterligare en etapp av detta fina projekt i Nacka, säger VD Anette Frumerie, som nu arbetar sin sista vecka på Besqab. Det är verkligen roligt att kunna erbjuda högkvalitativa bostäder i ett högt och fritt läge med utsikt över Stockholms inlopp och samtidigt så nära stan.

- Vi har haft en väldigt bra marknadskontakt i det här projektet där vi redan sålt över hälften av de säljstartade bostäderna. På den stora visningsdagen den 10 maj kommer vi att lansera ytterligare 25 lägenheter, säger Lotta Niland, regionchef på Besqab.

Den första delen av projektet, Brf Verkstaden, omfattar totalt 90 lägenheter varav de första 46 bostäderna produktionsstartades i december 2019. De återstående 110 lägenheterna i kommande etapper fördelas på två hus i högt läge med vid utsikt.

FAKTA om projektet
Ligger i hörnet Augustendalsvägen/Lokomobilvägen, Nacka strand
200 bostads­rätts­lägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök
Nära den nya T-baneuppgången
Arkitekter: Kjellander Sjöberg
Inflyttning från andra kvartalet 2022


Kontaktpersoner:
Lotta Niland, regionchef, 08-409 416 46, lotta.niland@besqab.se
Anette Frumerie, 08-409 415 20, anette.frumerie@besqab.se
Christina Durling, kommunikationschef, 08-409 416 26, christina.durling@besqab.se