Logotype

Besqab produktionsstartar bostads­projekt i Hagastaden

Regulatorisk information
Besqab kompletterar nu projektet Legeras 97 ägarlägenheter med ytterligare 98 bostads­rätts­lägenheter i Hagastaden. Därmed är hela projektet produktionsstartat. Legera ligger i ett attraktivt läge vid hörnet Norra Stationsgatan och Dalagatan och första inflyttning beräknas till tredje kvartalet 2022.

I ett centralt läge i Hagastaden uppför Besqab ett nytt bostads­kvarter med totalt 195 lägenheter och stadsradhus. Den första etappen om 97 ägarlägenheter produktions-startades i november 2020. Nu produktionsstartas även den andra och sista etappen om 98 bostads­rätts­lägenheter.  
 

- Vi har haft en väldigt bra marknadskontakt i projektet, både för ägarlägenheterna och för bostads­rätterna. Vi färdigställde tidigt flera visningslägenheter för att kunna visa kunderna de effektiva planlösningarna och den höga standarden i bostäderna, säger Carola Lavén, VD på Besqab.

Legera är ett av Besqabs innerstadsprojekt och utgör en del av Hagastadens utveckling i ett läge med gångavstånd till Odenplans station, stadslivet i innerstan och med närhet till grönområdet i Hagaparken.
 

Fakta om bostads­projektet Legera Hagastaden

  • ANTAL Totalt 195 lägenheter, varav 97 ägarlägenheter och 98 bostads­rätter
  • BOSTADS­STORLEKAR 1 - 6 rum och kök  
  • ARKITEKT Lindberg Stenberg Arkitekter      
  • INFLYTTNING Från tredje kvartalet 2022
  • UPPLÅTELSEFORMER OCH BOSTADS­TYPER Ägarlägenheter, Stadsradhus i ägarform, Bostads­rätter, Takvåningar i etage

För mer information:
Carola Lavén, VD Besqab, carola.laven@besqab.se, tel 08-409 415 57
Lotta Niland, Chef projektutveckling bostad, lotta.niland@besqab.se, tel 08-409 416 46
Christina Durling, kommunikationschef, christina.durling@besqab.se, 08-409 416 26

 

Denna information är sådan som Besqab är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruks-förordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoner, för offentliggörande den 31 mars 2021 klockan 19:15 (CEST).