Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Efter många turer är det nu dags för byggstart av de femton lägenheterna i Brf Macken i Midsommarkransen.

Idag finns det stor andel ettor och tvåor i Midsommarkransen. För att komplettera det befintliga lägenhetsbeståndet, så kommer det nya huset övervägande att innehålla bostads­rätter på 3 och 4 RoK samt ett fåtal på 2 RoK.

På denna plats tillverkades en gång i tiden den första moderna bensinpumpen MACK. Namnet MACK kommer från begynnelsebokstäverna på skaparnas efternamn Mathiesen, Andersson, Collin och Key. Bostads­rättsföreningen kommer att heta Brf Macken för att bidra till bevarandet av platsens historia.

Trots att det varit delade meningar kring projektet, så har gensvaret från närboende varit stort och alla lägenheterna är bokade säger Staffan Grundmark, chef för Projektutveckling Bostad på Besqab.

Perspektivbild finns på www.newsdesk.se.

Frågor besvaras av Staffan Grundmark, 08-630 16 30 eller 0708-62 88 03, staffan.grundmark@besqab.se. Besqab Projekt och Fastigheter AB, Box 1328, 183 13 TÄBY, 
08-630 16 00, fax 08-630 16 90, www.besqab.se


Besqab Projekt och Fastigheter AB har varit verksamma på Stockholmsmarknaden i drygt 15 år. Sedan starten 1988 har Besqab varit delaktiga i projekt som omfattar ca 2000 bostäder och ca 75 000 kvm lokaler. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder, kontor och vårdfastigheter.