Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Stort intresse för nya radhus i Brf Kvarnbo äng intill Fyris Park

Byggherren Besqab ville finna ett komplement till befintlig bebyggelse i området. Detta resulterade i bostads­rättsradhus i två plan på 115 kvm. Övrig bebyggelse i närområdet består mest av lägenheter i flerbostads­hus såväl bostads­- som hyresrätter och småhus i äganderättsform. Det visade sig vara en bra produkt. 

Husen är placerade runt en liten park som väl lämpar sig för lek och umgänge. En familjeidyll med en inre bilfri miljö som bör tilltala bl a barnfamiljen. Viktigt har varit att skapa yteffektiva och funktionella hus. På det övre planet inryms fyra sovrum och ett badrum. I bottenplanet finns ett trevligt vardagsrum och kök men också ett separat utrymme för tvätt samt en wc/dusch.

Vi är glada att intresset för våra hus är så stort. Nu arbetar vi för att så fort som möjligt kunna starta byggnationen. Först måste kommunen bygga ut gator och ledningar och därefter kan vi starta byggnationen säger Roger Nilsson, projektledare på Besqab.


För mer information kontakta Roger Nilsson, projektledare på Besqab, telefon 018-14 81 19 eller e-post roger.nilsson@besqab.se 

Besqab öppnade sitt kontor i Uppsala för drygt tre år sedan och har genomfört såväl lägenheter i centrala Uppsala och småhus i Alsike. Företaget är verksamt på Stockholmsmarknaden och har genom åren varit delaktiga i projekt som omfattar ca 2000 bostäder. Verksamheten spänner över hela fältet från köp och förädling av råmark till färdigställande och förvaltning av bostäder, kontor och vårdfastigheter.