Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Besqab uppför ungdomslägenheter med en boendekostnad under 3900 kr/mån

I skarpnäck, inte långt från Stockholms City, uppför Besqab 54 moderna enrumslägenheter med hög standard. Här kan även den som är i början av sin bostads­karriär köpa sitt eget boende till ett fast pris och med en fördelaktig månadskostnad.

I Skarpnäck uppför Besqab 54 välplanerade enrumslägenheter om 31 kvm med hög standard. Läget är idealt för den som vill bo nära city och Globen, men ändå ha aktiviteter och friluftsliv runt husknuten. Med en kontantinsats på 10 % blir månadskostnaden (lånekostnad och månadsavgift) mellan 3 870 kr och 4820 kr beroende på vilken lägenhet kunden väljer. Lägenheterna säljs till ett fast pris, d v s utan budgivning.

Byggstarten beräknas äga rum under hösten 2008 med inflyttning ett år senare.

”Den låga boendekostnaden i kombination med närhet till både city och sportaktiviteter gör detta till det perfekta boendet för unga människor i början av sin bostads­karriär”, säger Jens Rooth, projektledare på Besqab.

Frågor beträffande projektet besvaras av projektledare Jens Rooth på telefon: 08-630 16 29 eller 0733-38 33 19 alternativt via e-post: jens.rooth@besqab.se.

Besqab Projekt och Fastigheter AB är verksamma i Stockholm- och Uppsala län. Sedan starten 1988 har Besqab varit delaktiga i projekt som omfattar ca 3000 bostäder och ca 75 000 kvm lokaler. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder, kontor och vårdfastigheter.

Ladda ner