Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Första gjutning på Brf Silvergjutaren

På måndagen invigdes byggandet av Besqabs projekt Brf Silvergjutaren i Sundbyberg. Det nya huset som består av 29 lägenheter om 1 och 3-5 rok, ligger i attraktivt läge, nära tunnelbanan och Sundbybergs Centrum.

Besqab har sedan tidigare startat ombyggnaden av den gamla matsilverfabriken till lägenheter i Brf Silverfabriken, Sundbyberg. På gården innanför matsilverfabriken, påbörjas nu byggandet av de 29 nya lägenheterna i Brf Silvergjutaren. 

– Intresset för lägenheterna i Brf Silverjgutaren är mycket stort och därför är vi glada att nu få inviga projektet och påbörja byggandet, säger Jens Rooth, projektledare på Besqab.

Efter några ord från Kommunstyrelsens ordförande, Jonas Nygren, samt Besqabs VD, Kjell Jansson, fick Stadsbyggnadsnämndens ordförande Jan Jogell, tillsammans med Jonas Nygren, äran att gjuta den första delen av bottenplattan i det nya huset.

Inflyttningen är beräknad till första kvartalet 2011.

Frågor beträffande projektet besvaras av projektledare Jens Rooth på telefon: 08-630 16 00 alternativt via e-post: jens.rooth@besqab.se 

Besqab Projekt och Fastigheter AB är verksamma i Stockholm- och Uppsala län. Sedan starten 1988 har Besqab varit delaktiga i projekt som omfattar närmare 4 000 bostäder och ca 100 000 kvm lokaler. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder, kontor och vårdfastigheter.