Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Nu startar Besqab försäljningen av småhus i Uppsala

Precis intill Valsätraskolan i Uppsala startar Besqab försäljningen av nyproducerade småhus i Malma Äng. I första läget släpps 13 par- och kedjehus till försäljning. Husen ligger nära naturen, precis intill Ultunafälten och på bekvämt cykelavstånd från Uppsala centrum.

Malma Ängs par- och kedjehus byggs intill Valsätraskolan och får med sitt attraktiva läge nära till både naturområden, skolor och service. Både par- och kedjehusen har två våningar och fasaderna har jordnära kulörer som är anpassade till den omkringliggande miljön. I Malma Äng ges möjlighet till både cityliv, boende och fritids-aktiviteter. Uppsala C ligger endast en kort cykeltur bort och Ultunafälten intill är en stor tillgång för området.

Projektet är ett samarbetsprojekt med Uppsala Akademiförvaltning och säljstarten äger rum söndag 25/9. Byggstarten är beräknad till våren 2012. 

- Det natursköna området nära Malma Gård blir tillsammans med de vackra och funktionella par- och kedjehusen, ett nytt och attraktivt område i Uppsala. Ett boende som passar alla, säger Roger Nilsson, projektledare på Besqab. 

Frågor beträffande projektet besvaras av: 
Roger Nilsson, projektledare Besqab, 018-418 28 02, roger.nilsson@besqab.se 
Besqab är verksamt i Stockholm- och Uppsala län. Sedan starten 1988 har Besqab varit delaktigt i projekt som omfattar över 4 000 bostäder och ca 100 000 kvm lokaler. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder, kontor och vårdfastigheter.