Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Nu startar försäljningen av bostäder vid kanalen i Södertälje

Besqab startar nu försäljningen av Brf Tallhöjden, nya bostads­rätts­lägenheter öster om Södertäljeviken i Södertälje. Stor hänsyn har tagits till den omkringliggande naturen och husen placeras mellan träden i backen ner mot kanalen. I första läget säljer vi 19 lägenheter och totalt bygger vi ca 50 lägenheter fördelat på tre hus.

Lägenheterna har genomtänkta planlösningar och stora fönster som släpper in mycket ljus. Tanken är att förädla och ta hand om de grundidéer som finns på platsen; naturen, sluttningen och vattnet. Samtliga har balkong mot vattnet och flertalet får sjöutsikt eller sjöglimt. Husen är i suterräng och får putsade fasader i jordnära kulörer anpassade till den omkringliggande naturen. Stommen och ytterväggarna är i betong och gör husen till energieffektiva och välisolerade hus. 

Naturen ger utrymme för promenader och upptäcksfärder och dessutom ligger bostäderna endast en kort promenad från Södertälje centrum med service och kommunikationer. Säljstarten äger rum söndag 20/2 och byggstarten är beräknad till våren 2011. 

– Det är ett roligt projekt att få vara med och bygga. Läget är helt fantastiskt i sluttningen ner mot kanalen med utsikt över både Södertälje centrum och inloppet mot Mälaren, säger Johan Areström, projektledare på Besqab.

Frågor beträffande projektet besvaras av: Johan Areström, projektledare Besqab på telefon: 08-630 16 00
alternativt via e-post: johan.arestrom@besqab.se