Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Säljstart av lägenheter i Margretero

Besqab Projekt och Fastigheter AB och Einar Mattsson Projekt AB förvärvade gemensamt fastigheter i Mariehäll, Stockholm i slutet av 2009. De gamla fastigheterna skulle rivas och ett nytt bostads­område skulle ta form. Nu startar försäljningen av första etappen i nya bostads­området Margretero. I första etappen byggs 41 lägenheter, totalt kommer området att bestå av ca 130 lägenheter och stadsradhus.

Margretero ligger precis på gränsen mellan Sundbyberg och Bromma med 5 minuters promenadavstånd till Sundbybergs c som är en av landets mest kommunikationstäta kommuner. Utbyggnaden av Tvärbanan pågår dessutom för fullt och hållplatsen invid Margretero beräknas tas i trafik år 2013. Trots det centrala läget ligger husen lugnt vid en återvändsgata med begränsad trafik och med Bällstaån precis utanför knuten. 

Totalt kommer området att bestå av ca 130 lägenheter och stadsradhus. Söndag den 30/1 startar försäljningen av den första etappen som består av 41 lägenheter om 2-5 rok, ca 54-106 kvm. 

– Det är ett spännande projekt med utmaningar i den varierade bebyggelsen. Extra spännande att det är ett samarbetsprojekt där man kan utnyttja synergierna mellan företagen, säger Ann-Sophie Edqvist Ekman, projektledare på Besqab.

Frågor beträffande projektet besvaras av:
Ann-Sophie Edqvist Ekman, projektledare Besqab på telefon: 08-630 16 00 alternativt via e-post: ann-sophie.edqvist-ekman@besqab.se

Pia Ninche, projektledare Einar Mattsson på telefon: 08-586 265 00 
alternativt via e-post: pia.ninche@einarmattsson.se