Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Besqab samarbetar med Design By Leftovers och Loft inför bomässan i Annedal2012

Den 16 augusti startade boutställningen Annedal 2012 – 11 dagar av inspiration. Som byggherre av Brf Båtsman i Annedal öppnar Besqab stolt dörrarna till våra visningsbostäder som är fyllda med inredning och inspiration – långt utöver det väntade.

Nyproduktion kan vara ljust och fräscht men också andas individualism och mod. Under boutställningen i Annedal bjuder vi på en upplevelse vi tror lever länge. Besqab samarbetar under bomässan med designduon Design by Leftovers och inredningsbyrån Loft. Både Besqab, Design by Leftovers och Loft kommer att blogga på www.annedal.com under mässan. 

Designduon Design by Leftovers flyttar under bomässan in i ett av stadsradhusen i Brf Båtsman. Här möts du av ett spännande och levande boende fyllt av överraskningar, bland annat har graffitikonstnären Lasse Kaos varit på besök. Inredningsbyrån Loft inreder en av lägenheterna med massor av tips och inspiration. Kom och fira barnkalas med Loft på helgerna! På lördag och söndag är fiskdammen öppen och ballonger är på plats för att skapa en rolig upplevelse även för de små besökarna.

- Det är roligt att under bostadutställningen kunna visa två så olika hem. Både lägenheten och radhuset visar att ett hem är högst personligt och att det finns oändliga möjligheter för att skapa det hem man själv trivs i. Resultaten av inredarna är fascinerande, det finns något för alla och det är långt utöver det väntade, säger Besqabs regionchef, Staffan Grundmark.

Frågor beträffande projektet besvaras av:

Staffan Grundmark, regionchef Besqab, 08-630 16 30, staffan.grundmark@besqab.se

Johan Areström, affärschef Besqab, 08-630 16 19, johan.arestrom@besqab.se 

Läs bloggen på www.annedal.com

Bomässan i Annedal: Under 11 dagar arrangerar Stockholms Byggmästareförening och Stockholms stad boutställningen Annedal2012 i samarbete med Sundbybergs stad och byggherrarna i området. Temat är "För barn i alla åldrar" och barnens perspektiv finns med i utformningen av samtliga platser och miljöer. Under utställningen presenteras ett tjugotal visningslägenheter och besökare och nyinflyttade bjuds på fest, inspiration och upplevelser. Du kan ta del av seminarier, utställningar och aktiviteter i och kring området. Utställningen pågår mellan 16-26 augusti.

Ladda ner