Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Besqab startar försäljningen av 32 lgh i Roslags Näsby

Den 18 mars startar försäljningen av Besqabs projekt Brf Maskrosen vid Sågtorpsvägen i Roslags Näsby, Täby. Till skillnad mot de storskaliga bostads­projekten som pågår i Täby just nu, bygger vi i Maskrosen ett mer småskaligt projekt i ett redan befintligt område. Den gångna helgen hölls ett öppet hus inför säljstarten med över 100 besökare och intresset för projektet är mycket stort. Det är 32 lägenheter om 2-4 rok fördelade på fyra hus och i första läget släpps två hus med 16 lägenheter till försäljning.

På den gamla brandstationstomten i Roslags Näsby ska Besqab bygga Brf Maskrosen, 32 lägenheter om 2-4 rok, ca 49-101 kvm och med en produktionskostnad på ca 110 milj kr. Roslags Näsby karakteriseras av villabebyggelse samt mycket grönområden och stor omsorg har lagts på en småskalig arkitektur och att anpassa husen till den omkringliggande bebyggelsen. Här är ängar, vägar och hus runt omkring redan på plats och de nya lägenheterna får villakaraktär med bland annat fönster i hallen och de flesta lägenheter i markplan får en egen trädgård. Här finns möjlighet att bo effektivt på få kvadrat eller att få större lägenheter med flera rum. De stora lägenheterna högst upp i husen får dessutom två balkonger i olika väderstreck.

Roslags Näsby har ett eget litet centrum intill Roslagsbanans station och är ett attraktivt bostads­område strax sydost om Täby Centrum. Med Roslagsbanan tar man sig in till Stockholm på ca 15 minuter och till shoppingen i Täby Centrum tar det endast ett par minuter.

Intresset för projektet Brf Maskrosen är mycket stort, öppet hus hade över 100 besökare. Säljstarten äger rum söndag 18/3 och byggstarten är beräknad till maj 2012.

 — Läget för Brf Maskrosen är unikt och det är roligt att kunna erbjuda ett attraktivt och småskaligt boende i Täby som just nu har många stora bostads­projekt. Det är också extra kul att kunna erbjuda ett boende i lägenhet med egen trädgård, säger Åsa Farman, projektledare på Besqab.

Frågor beträffande projektet besvaras av: Åsa Farman, projektledare Besqab, 08-630 16 00, asa.farman@besqab.se