Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Besqab förvärvar mark vid Rindö Hamn i Vaxholm

Besqab förvärvar mark vid Rindö Hamn och blir på så sätt samarbetspartner med Vasallen Vaxholm AB.  Detaljplanen är klar och Besqab planerar för uppförande av 13 nya radhus. 

- Nu när detaljplanen för den första etappen av Rindö Hamn har vunnit laga kraft så är det glädjande för oss att välkomna Besqab som den första partnern i utvecklingen av området,  säger Fredrik Brehmer, fastighets­chef på Vasallen.

 - Vi har själva nyligen säljstartat vårt andra bostads­rättsprojekt här i Rindö Hamn, Grisselmaren 2, och fått mycket bra respons från marknaden. Vi har redan bokningsavtal för ca 25% av lägenheterna. Vi träffar också bostads­köpare som efterfrågar marknära boenden, och som har frågat efter just radhus. Besqabs effektiva och moderna bostäder tror vi kommer att bli ett utmärkt komplement här i området, säger Fredrik Brehmer.

 - Vi är glada att få bygga i det här populära området, säger Besqabs affärschef för projekt-utveckling, Lotta Niland. Vi planerar för 13 moderna och yteffektiva radhus som kommer att ligga i den lummiga ekbacken med fina utblickar mot hamnen.

Besqab planerar för säljstart av radhusen efter sommaren och en byggstart i slutet av året. Arkitekter är ÅWL Arkitekter AB. Vasallen arbetar sedan ett flertal år med att omvandla Rindö Hamn till ett attraktivt område i en modern och levande skärgårdsmiljö, med en mix av boende, arbete och fritid.

 För mer information kontakta:

Lotta Niland, Affärschef projektutveckling Besqab 08-630 16 46   lotta.niland@besqab.se

Fredrik Brehmer, Fastighets­chef Vasallen Vaxholm 08-50 30 57 45 fredrik.brehmer@vasallen.se

Besqab är verksamt i Stockholm och Uppsala. Sedan starten 1989 har Besqab varit delaktigt i projekt som omfattar närmare 5 000 bostäder och ca 100 000 kvm lokaler. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdfastigheter.

Ladda ner