Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Besqab startar försäljningen av Parkhusen Strandängarna

I det populära området Strandängarna, Tyresö planerar Besqab att uppföra nya parhus alldeles intill Erstavikens strand. Säljstart är söndagen den 14 april klockan 12 ute på byggarbetsplatsen vid Strandallén i Tyresö.

Vid Tyresö strand, i det nya området Strandängarna planerar Besqab för Parkhusen - parhus i bostads­rättsform. Parkhusen är en del av Besqabs satsning på Strandängarna där vi totalt uppför ca 220 bostäder. Förutom parhusen innehåller området lägenheter i flerfamiljshus, lägenheter med radhuskaraktär samt strandnära etagelägenheter.

 Parkhusen uppförs runt en innergård med åtta parhus, 16 bostäder med 5 rok om 140 kvm och med generösa terrasser. Husen har liggande mildgrå träpanel och zinkfärgade plåttak som kommer att smälta in i den skärgårdsnära miljön. Invändigt finns en yteffektiv planlösning och material och utrustning av hög kvalitet. Läget är nära hav, natur och rekreation samtidigt som det är nära in till Tyresö Centrum och ca 20 min in till centrala Stockholm.

— Det fantastiska läget i kombination med de nya välplanerade husen gör detta till ett optimalt boende för barnfamiljer eller för de som vill ha ett enkelt, nyproducerat boende i skärgårdsmiljö, säger Malin Semb-Josefson, projektledare på Besqab.

Frågor beträffande projektet besvaras av:

Malin Semb-Josefson, projektledare Besqab, 08-630 16 00, malin.semb-josefson@besqab.se

Besqab är verksamt i Stockholm och Uppsala. Sedan starten 1989 har Besqab varit delaktigt i projekt som omfattar närmare 5 000 bostäder och ca 100 000 kvm lokaler. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdfastigheter.

Ladda ner