Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Stort intresse för projektet Tegnér i Uppsala

I SÖNDAGS DEN 17/11 SÄLJSTARTADE BESQAB PROJEKTET BRF TEGNÉR - NYBYGGNATION AV 86 NYA LÄGENHETER I ANRIKA STADSDELEN LUTHAGEN I CENTRALA UPPSALA. INTRESSET FÖR PROJEKTET VAR MYCKET STORT.  

Med ett centralt läge i Uppsala, mitt i det anrika området Luthagen i hörnet av Tegnérgatan/Göt- gatan/Ringgatan uppför Besqab ett flerfamiljshus med 86 nya bostads­rätter. I första etappen säljer vi 51 lägenheter och säljstartades igår i Uppsala. Besqab planerar att börja arbetet med rivning och markarbeten under tidig vår 2014. Inflyttning är planerad till hösten 2015.

Flerfamiljshuset är ritat av A-sidan Arkitektkontor och arkitekturen smälter in i den omkringliggande stadsdelen vad gäller utformning och färgval på fasaderna. Huset blir 4-6 våningar och ramar in två trivsamma innergårdar med trädäck, planteringar och lekytor. Lägenheterna blir 1-6 rum och kök om 35-136 kvm med generösa balkonger eller uteplatser. Flertalet lägenheter har även dubbla balkonger, varav några är inglasade. Vissa lägenheter har braskamin som standard. Garage kommer att finnas med hiss direkt upp i huset.

-Vi erbjuder ett stort utbud av spännande variationer på lägenhetstyper, storlekar och planlösningar. Vi hade säljstart i söndags och intresset för projektet var väldigt stort, säger Besqabs regionchef i Uppsala, Albert Koistinen. Över 200 personer besökte vår säljstart.

-Att ha fått förtroendet att bygga helt nya bostäder i den här fina gamla stadsdelen är väldigt hedrande och detta kommer vi att förvalta väl genom att bygga ett hus med modern arkitektur och färgsättning som knyter an till den anrika miljön, fortsätter Albert Koistinen.

-Uppsala växer och det är en viktig marknad för oss, därför är det här projektet extra roligt att äntligen få säljstarta, säger Besqabs VD Anette Frumerie.

För mer information kontakta:
Albert Koistinen, Regionchef Uppsala, 0706- 511 085 albert.koistinen@besqab.se
Anette Frumerie, VD  08-630 16 20  anette.frumerie@besqab.se

Läs mer om projektet på besqab.se/tegner

Besqab är verksamt i Stockholm och Uppsala. Sedan starten 1989 har Besqab varit delaktigt i projekt som omfattar närmare 5 000 bostäder och ca 100 000 kvm lokaler. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdfastigheter.

Ladda ner