Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Besqab bygger smålägenheter i Uppsala - idag togs första spadtaget för Brf Living

Idag tog Erik Pelling (S), kommunalråd i Uppsala, och Anette Frumerie, Besqabs VD,  det första spadtaget för Besqabs nya ungdomsbostäder i Uppsala - Brf Living. En tidskapsel med föremål som är typiska för nutiden kommer att gjutas in i husets grund.

Det första "spadtaget" för Brf Living togs idag av Erik Pelling (S), kommunalråd i Uppsala kommun, tillsammans med Besqabs VD Anette Frumerie, Brf Livings styrelseordförande Lars-Erik Örde och ett par av de boende i Brf Living. En tidskapsel med föremål som är typiska för nutiden och som blir en skatt för framtiden kommer att gjutas in i husets grund. Besqab har tidigare byggt prisbelönta ungdomsbostäder i Skarpnäck söder om Stockholm, och i Upplands Väsby norr om Stockholm. Nu har turen kommit till universitetsstaden Uppsala.

- Vår tanke med Brf Living är att skapa prisvärda lägenheter som kan bli den första bostaden för dig som är ung och kanske ska studera i Uppsala, säger regionchef Albert Koistinen. Brf Living ligger i ett mycket bra läge med närhet till både universiteten, stadskärnan och grönområden.

- Behovet av smålägenheter är stort i Uppsala och vi är glada att kunna möta upp en del av det behovet, säger Anette Frumerie, VD på Besqab.

FAKTA BRF LIVING:
De totalt 58 lägenheterna har ett rum och kök om 32 kvm och ligger på Stabby Allé i Luthagen. Huset byggs i en vinkel med en lugn grön innergård. Alla har en uteplats vid entrén. Inflyttning beräknas till hösten 2015. Arkitekter är Sweco Architects.

För mer information kontakta:

Albert Koistinen, Regionchef Uppsala 

Tel 018-418 28 01 alt 070-651 10 85

albert.koistinen@besqab.se

Besqab är verksamt i Stockholm och Uppsala. Sedan starten 1989 har Besqab varit delaktigt i projekt som omfattar mer än 5 000 bostäder. Verksamheten inbegriper hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdfastigheter. Besqabs aktie (BESQ) är noterad på NASDAQ Stockholm sedan den 12 juni 2014.

 

Bilder

  • Anette Frumerie och Erik Pelling.jpg
  • Tidskapsel.jpeg