Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Besqab förvärvar byggrätter i Sundbyberg och hösten fortsatte med fler lyckade säljstarter

Besqab fortsätter att förvärva byggrätter i attraktiva lägen och har förvärvat byggrätter i Västra Brotorp i Sundbybergs kommun. Säljare är Vasakronan. Besqab har även haft ett antal framgångsrika säljstarter under senhösten, med stor efterfrågan.

 

Besqab fyller på sin byggrättsportfölj och förvärvar byggrätter i Västra Brotorp i Sundbybergs kommun. Säljare är Vasakronan. Fastigheten är belägen mellan Järvastaden i Solna och grönområdet Ursvik i Sundbyberg och är detaljplanelagd för 45 rad- och parhus. Besqab tillträder
under våren 2015 och planerar för säljstart under samma period. Ikano Bostad förvärvar intilliggande byggrätter för flerbostads­hus.

- Vi är mycket nöjda med förvärvet. Det är ett attraktivt läge för småhus – lugnt och avskiljt vid fina grönområden men ändå nära kommunikationer, skolor och Stockholms centrala delar, säger Johan Westring, chef för affärsutveckling och exploatering på Besqab.

- Det är roligt att vara tillbaka i Sundbybergs kommun där vi tidigare haft flera lyckade bostads­projekt, säger Besqabs VD Anette Frumerie. Kommunen har haft en fantastisk utveckling och det är attraktivt att leva och bo här.

Fortsatt framgångsrika säljstarter

Under senhösten har Besqab säljstartat tre projekt med stor efterfrågan. Brygghusen i Tyresö – radhus nere vid vattnet vid Erstaviken, Vårdsätra Vik – radhus vid Mälaren i Uppsala samt
Brf Lumaparken – lägenheter i Hammarby Sjöstad. Alla tre projekten togs emot positivt och flertalet av de säljstartade bostäderna är redan reserverade eller bokade.

För mer information kontakta:

Johan Westring, Chef affärsutveckling och exploatering, 08-630 16 39   johan.westring@besqab.se

Anette Frumerie, VD, 08-630 16 20  anette.frumerie@besqab.se

Besqab är verksamt i Stockholm och Uppsala. Sedan starten 1989 har Besqab varit delaktigt i projekt som omfattar mer än 5 000 bostäder. Verksamheten inbegriper hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdfastigheter. Besqabs aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan den 12 juni 2014.