Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Första spadtaget för lägenheterna i Brf Tegnér i Luthagen, Uppsala

I den gamla delen av Luthagen i Uppsala uppför Besqab ett nytt flerfamiljshus - Bostads­rätts­föreningen Tegnér. Det nya bostads­huset kommer att ligga i hörnet Götgatan/Tegnérgatan och innehålla 86 lägenheter. Försäljningen är redan i full gång och idag togs det första spadtaget.

Idag onsdagen den 24 september tog stadsbyggnadsdirektör Mats Norrbom och ordförande i Brf Tegnér Lars-Erik Örde tillsammans med Besqabs VD Anette Frumerie, ett första spadtag för Brf Tegnér - ett flerfamiljshus med 86 bostads­rättslägenheter i populära stadsdelen Luthagen i Uppsala. "Spadtaget" togs genom att alla tre satte sina fotavtryck i den första grundgjutningen.

I Brf Tegnér möter nya moderna bostäder all den gamla charm som finns i anrika Luthagen. Bostäderna finns i storlekarna 1-6 rum och kök och alla har balkonger, uteplatser eller terrasser mot en lugn innergård. Under huset finns ett garage med hiss upp till varje våningsplan. Bostäderna säljstartades hösten 2013 och över hälften är redan bokade och sålda. 

- Vi ser Uppsala som en stark och intressant marknad, säger Besqabs VD Anette Frumerie. Vi har varit aktiva i Uppsala i drygt tio år och vi vill fortsätta att vara en del i Uppsalas starka utveckling.

- Luthagen har ett fint läge i Uppsalas innerstad och det är inte ofta det sker nyproduktion i den attraktiva stadsdelen, säger Albert Koistinen, regionchef för Besqab i Uppsala. Därför är det extra kul att vi nu är igång med ett spännande bostads­projekt som kan passa många olika kundgrupper.

Brf Tegnér är byggstartat och beräknad inflyttning planeras till början av 2016.

För mer information kontakta:
Albert Koistinen, regionchef Uppsala, 018-418 28 01, albert.koistinen@besqab.se
Anette Frumerie, VD Besqab, 08-630 16 20, anette.frumerie@besqab.se

Besqab är verksamt i Stockholm och Uppsala. Sedan starten 1989 har Besqab varit delaktigt i projekt som omfattar mer än 5 000 bostäder och ca 100 000 kvm lokaler. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdfastigheter. Besqabs aktie (BESQ) är noterad på NASDAQ OMX Stockholm sedan den 12 juni 2014.

Bilder

  • Spadtag_Brf_Tegnér.jpg