Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Besqab tillträder fastighet i attraktivt läge i Liljeholmen och säljstartar flera bostads­projekt med gott resultat

Besqab har tillträtt fastigheten och produktionsstartat projektet Liljeholmsblick på Nybohovsbacken i Liljeholmen. Projektet Ängsblomman i Bromma säljstartades i helgen och flertalet av lägenheterna reserverades redan på plats. Föregående helg säljstartades den första etappen av Centralparken i Täby, även här reserverades flertalet av bostäderna på säljstartsdagen.

Under förra veckan tillträdde Besqab fastigheten på Nybohovsbacken i Liljeholmen. Projektet Liljeholmsblick omfattar totalt 103 bostads­rätter och har nu produktionsstartats. I direkt anslutning till projektet bygger Besqab ca 100 hyresrätter på uppdrag av Svenska Bostäder.

Söndagen den 29 mars säljstartade Besqab den första etappen i projektet Ängsblomman i området Beckomberga i Bromma. 

– Intresset var mycket stort, uppskattningsvis besökte drygt 100 personer säljstarten och nästan
samtliga bostäder reserverades. Vi följer upp med en säljstart av den andra och sista etappen under april,
säger Staffan Grundmark, regionchef för området Stockholms stad på Besqab.

Brf Ängsblomman kommer att ligga på Beckomberga Ängsväg i Bromma och består av totalt 54 lägenheter fördelade på två hus. Produktionsstart planeras till sommaren 2015 och inflyttning under hösten 2016.

Förra söndagen den 22 mars säljstartade Besqab den första etappen i projektet Centralparken i Näsbypark i Täby. Även här bokades de flesta av bostäderna redan vid säljstarten. Brf Centralparken, som Besqab bygger gemensamt med FastPartner, består av totalt ca 160 bostads­rättslägenheter med planerad inflyttning från årsskiftet 2016/2017. Planeringen för säljstarten av den andra etappen pågår.

Kontakpersoner:

Besqab är verksamt i Stockholm och Uppsala. Sedan starten 1989 har Besqab varit delaktigt i projekt som omfattar mer än 5 000 bostäder och ca 100 000 kvm lokaler. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdfastigheter. Besqabs aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan den 12 juni 2014.

Staffan Grundmark, Regionchef Stockholms Stad
0
8-630 16 30 staffan.grundmark@besqab.se
Lotta Niland, Regionchef Stockholms län
08-630 16 46 lotta.niland@besqab.se

Bilder

  • exteriör_800x470.jpg