Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Stor efterfrågan på Besqabs bostäder vid årets inledande säljstarter

I helgen säljstartade Besqab projektet Charlottenburgsparken i Solna och flertalet av lägenheterna reserverades redan på plats. I januari säljstartades andra etappen av Brygghusen i  Tyresö, även här reserverades många av bostäderna på säljstartsdagen. Besqabs bostäder är efterfrågade.

Söndagen den 15 februari säljstartade Besqab den första etappen i projektet Brf Charlottenburgsparken i Råsunda, Solna. 

– Intresset var mycket stort, uppskattningsvis besökte omkring 300 personer säljstarten av Charlottenburgsparken. Av den första etappens 64 lägenheter reserverades 62 stycken under söndagen, säger Lotta Niland, regionchef på Besqab.

Brf Charlottenburg kommer att ligga i hörnet Solnavägen-Bollgatan i Råsunda och bestå av 129 lägenheter från välplanerade 1 rum och kök till takvåningar på eget plan med dubbla balkonger eller terrasser. Byggstart planeras till i vår och inflyttning under sommaren 2017. Besqab planerar nu för försäljning av den andra etappen.

Tidigare i januari säljstartade Besqab den andra etappen i projektet Brf Brygghusen –
20 radhus i bostads­rättsform vid Erstavikens strand i Tyresö. Även här bokades de flesta av bostäderna redan vid säljstarten. Brf Brygghusen består av totalt 60 radhus om 5–6 rum och kök med planerad inflyttning 2016/2017.

– Det är mycket glädjande att våra projekt mottas så positivt av marknaden. Även om efterfrågan är stark gäller att vi erbjuder rätt produkt på rätt plats. Det är en förutsättning för långsiktigt gynnsam utveckling för såväl Besqab, våra kunder och samhällsutvecklingen i stort, fortsätter Lotta Niland.

Besqab är verksamt i Stockholm och Uppsala. Sedan starten 1989 har Besqab varit delaktigt i projekt som omfattar mer än 5 000 bostäder. Verksamheten inbegriper hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdfastigheter. Besqabs aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan den 12 juni 2014.

Lotta Niland, Regionchef Stockholms län  Tel: 08-630 16 46  E-post: lotta.niland@besqab.se

Bilder

  • Brf_Charlottenburgsparken_exterior.jpg