Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Besqab anställer ny kommunikationschef

Besqab har anställt Charlotte Näsström Morén som ny kommunikationschef. Charlotte har gedigen erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete, press­ansvar och IR-kommunikation. Charlotte blir medlem i Besqabs koncernledning.

Charlotte är ekonom och har även en bakgrund inom både journalistik och marknadskommunikation. Hon kommer närmast som informations- och press­chef på Attendo.

-  Vi är mycket glada över att välkomna Charlotte till Besqab i rollen som kommunikationschef. Hon passar väl in i vårt team och kommer aktivt att delta i arbetet med att utveckla företagets strategiska kommunikation och PR, säger Anette Frumerie, VD.

- Jag ser fram emot att bli en del av Besqabs goda anda och att jobba med både extern och intern kommunikation i det expansiva skede som företaget befinner sig i just nu, säger Charlotte Näsström Morén.

Charlotte tillträder tjänsten den 1 mars 2017.

För mer information kontakta:

Anette Frumerie, VD  
08-409 416  20
anette.frumerie@besqab.se

Besqab är verksamt i Stockholm och Uppsala. Sedan starten 1989 har Besqab varit delaktigt i projekt som omfattar omkring 5 500 bostäder och ca 100 000 kvm lokaler. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdfastigheter. Besqabs aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan den 12 juni 2014.

Bilder

  • charlotte_näsström-morén_01_low (2).jpg