Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Besqab och Värmdö kommun invigde byggstarten av nytt radhusområde i Gustavsbergs hamn

Besqab är med och utvecklar nya bostads­områden i Gustavsbergs hamn. Idag invigde Besqabs VD Anette Frumiere och kommunstyrelsens ordförande i Värmdö kommun, Monica Pettersson (M), den plats där det nya radhusområdet Seglarbyn i Gustavsbergs hamn kommer att uppföras.

En tidskapsel innehållande Dagens Nyheter, lokaltidningen Mitt i, ett par mynt, broschyr och ritningar över Seglarbyn, en penna, en karta över Gustavsberg samt ett familjespel, kommer att grävas ner på byggtomten.

- Vi är stolta och glada att få vara med att utveckla Gustavsbergs hamnområde, säger Lotta Niland, regionchef på Besqab. Området här i hamnen där Seglarbyn byggs, är unikt och mycket attraktivt tack vare det fina sjönära läget, närheten till Gustavsbergs historia i form av de gamla fina porslins-kvarteren i kombination med bra kommunikationer till Stockholm.  

FAKTA OM SEGLARBYN

31 moderna och yteffektiva radhus
Radhusen är ca 100 kvm med uteplats och carport
Inflyttning beräknas till hösten 2017
Arkitekt är Kod Arkitekter

För mer information kontakta:
Lotta Niland, regionchef Stockholms län
08-409 416 46, lotta.niland@besqab.se

Besqab är verksamt i Stockholm och Uppsala. Sedan starten 1989 har Besqab varit delaktigt i projekt som omfattar omkring 5 500 bostäder och ca 100 000 kvm lokaler. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdfastigheter. Besqabs aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan den 12 juni 2014.

Bilder

  • Anette Frumerie Monica Pettersson.jpg
  • 00381_Besqab_Seglarbyn_Street_02_LOW.jpg