Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Besqab rekryterar affärsutvecklare för vårdfastigheter

PRESS­MEDDELANDE 161025

Besqab har anställt Charlotte Högberg som ny affärsutvecklare för vårdfastigheter. Charlotte har gedigen erfarenhet av fastighets­transaktioner och affärsutveckling och passar väl in i Besqabs kompetensprofil för fortsatt utveckling av verksamheten.

Charlotte, som i grunden är lantmätare från KTH, har bred branscherfarenhet och kommer närmast från Colliers International.

-  Vi är mycket glada över att välkomna Charlotte Högberg till Besqab i rollen som affärsutvecklare för vårdfastigheter. Hon passar väl in i vårt team och kommer aktivt att delta i arbetet med företagets utveckling och tillväxt, säger Bo Björfors, Chef Fastighets­utveckling.

- Det känns jättekul att få vara en del av Besqab i detta expansiva skede när företaget ska öka antalet projekt inom vårdfastigheter, säger Charlotte Högberg.

Besqab har för närvarande ett projekt i förvaltning, Silverpark i Täby. Två vårdprojekt är i uppstartsskedet; ett i Nacka och ett i Spånga. I Riddersvik är ytterligare ett projekt planerat där detaljplanearbetet pågår för närvarande och Besqabs ambition är att fortsätta fylla på portföljen med nya markförvärv.

Charlotte tillträder tjänsten den 16 januari 2017.

För mer information kontakta:

Bo Björfors, Chef Fastighets­utveckling
08-409 416  56  bo.bjorfors@besqab.se

Besqab är verksamt i Stockholm och Uppsala. Sedan starten 1989 har Besqab varit delaktigt i projekt som omfattar omkring 5 500 bostäder och ca 100 000 kvm lokaler. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdfastigheter. Besqabs aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan den 12 juni 2014.

Bilder

  • Charlotte_Högberg.jpg