Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Ett första spadtag för nya smålägenheter i Bagarmossen

Idag tog Stockholms stads stadsbyggnads- och kulturborgarråd, Roger Mogert (S) tillsammans med Besqabs VD Anette Frumerie, ett gemensamt första spadtag för Brf Studion i Bagarmossen.

- Vi är glada att kunna bygga smålägenheter inom Stockholms stad där efterfrågan är så stor, särskilt för huvudmålgruppen ungdomar säger Staffan Grundmark, regionchef på Besqab, och tillägger att nästa projekt i raden av smålägenheter blir i Blackeberg i Bromma.

FAKTA OM BRF STUDION
Brf Studion är det fjärde bostads­projektet i raden av Besqabs prisbelönta koncept för smålägenheter. Tidigare har Besqab byggt liknande bostäder i Skarpnäck (2009), Upplands Väsby (2014) och Uppsala (2015). Målgruppen är i huvudsak ungdomar och bostäderna är 1 rum och kök om ca 32 kvm.Idén med Besqabs koncept är att bygga flerfamiljshus med enbart smålägenheter i attraktiva och kollektivtrafiknära lägen, så att ungdomar kan ha en chans att komma in på bostads­marknaden. Studion ligger vid Ätravägen i Bagarmossen, nära Bagarmossen Centrum och tunnelbanans gröna linje. Bygget har startat med markarbeten under sommaren och den första inflyttningen beräknas till efter sommaren 2017.

  

För mer information kontakta:
Staffan Grundmark, regionchef Stockholms stad
08-409 416 30, staffan.grundmark@besqab.se

Besqab är verksamt i Stockholm och Uppsala. Sedan starten 1989 har Besqab varit delaktigt i projekt som omfattar omkring 5 500 bostäder och ca 100 000 kvm lokaler. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdfastigheter. Besqabs aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan den 12 juni 2014.

Bilder

  • Spadtag Mogert Frumerie.jpg
  • Besqab_studion_High-res.jpg