Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Besqab lanserar konceptet Vi Älskar Vardag

Nyproduktionens största fördel är att du öppnar dörren till ett helt nytt, välplanerat och lättskött hem där du är den första att bo. Nu adderar Besqab fler komponenter för att göra flyttprocessen enklare och för att sätta extra guldkant på den nya vardagen.

Vi Älskar Vardag är ett paket av erbjudanden på varor och tjänster som har med flyttprocessen och den nya vardagen att göra. Bland annat finns erbjudanden för flytthjälp, städning, gardiner, mattor, förvaringslösningar och veckomatkasse.

-       Vardagen utgör en stor del av livet och vi vill sätta guldkant på den. Våra kunder ska känna en extra lyxig känsla när de flyttar in i sitt Besqabhem, säger Lotta Niland, regionchef på Besqab. Vi vill underlätta för kunderna när de ska flytta och ge dem något extra när de ska forma sitt nya hem och sin nya vardag.

Konceptet ”Vi Älskar Vardag” lanseras i samband med Besqabs stora visningsdag söndagen den 16 september.

För mer information: 
Lotta Niland, regionchef, 08-409 416 46, lotta.niland@besqab.se
Christina Durling, kommunikationschef 08-409 416 26, christina.durling@besqab.se

Besqab utvecklar bostäder i eftertraktade lägen i Stockholm och Uppsala. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande av bostäder och vårdboenden. Besqab grundades 1989 och företagets aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2014. Mer information på www.besqab.se

Bilder

  • Vi Älskar Vardag - Besqab.jpg