Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Besqab produktionsstartar nya bostäder i Sundbyberg

Besqab produktionsstartar ytterligare ett projekt i år; 91 lägenheter på Vackra vägen med utsikt över Golfängarna och Lötsjön. 

Besqab har hittills under året sälj- och produktionsstartat projekten Tetris; 100 yteffektiva lägenheter i Hökarängen, och Myntan; 47 rad- och parhus i Tyresö samt även produktionsstartat ett vårdboende i Uppsala med 69 lägenheter. Nu avslutar Besqab året med att produktionsstarta ännu ett fint bostads­projekt i attraktivt läge.

Vi är väldigt glada att kunna produktionsstarta fler bostäder, säger Besqabs VD Anette Frumerie. Vi har god marknadskontakt i projektet och det visar att det är viktigt att jobba nära våra kunder och erbjuda väl utformade bostäder i rätt läge. 

- Alla myndighetsbeslut är nu äntligen klara, säger regionchef Lotta Niland. Kunderna efterfrågar fler större lägenheter så vi säljstartar en ny etapp redan den 6 januari. 

FAKTA OM BOSTADS­PROJEKTET VACKRA VÄGEN
Besqab uppför genom entreprenadavtal 91 lägenheter på uppdrag av Brf Vackra Vägen. Projektet består av två hus i vinkel med bostads­rättslägenheter i storlekarna 1 - 4 rum och kök. Husen får ljusa fasader med trädetaljer och alla lägenheter får balkong eller uteplats. Bostäderna ligger i en lugnare del av Sundbyberg, nära populära grönområden som Golfängarna och Lötsjön, samtidigt med närhet till service, kommunikationer, restauranger och butiker i Sundbybergs centrala delar. Första inflyttning beräknas till årsskiftet 2020/2021.

Kontaktpersoner:
Anette Frumerie, VD 08-409 416 20 anette.frumerie@besqab.se

Lotta Niland, regionchef 08-409 416 46 lotta.niland@besqab.se
Christina Durling, kommunikationschef 08-409 416 26 christina.durling@besqab.se
 


Besqab utvecklar bostäder i eftertraktade lägen i Stockholm och Uppsala. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande av bostäder och vårdboenden. Besqab grundades 1989 och företagets aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2014. Mer information på www.besqab.se

Bilder

  • Vackra_Hero02_Final.jpg