Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Sveriges nöjdaste bostads­kunder bor i Besqabs radhus Seglarbyn i Gustavsberg

I Besqabs projekt Seglarbyn i Gustavsbergs hamn bor Sveriges nöjdaste bostads­kunder enligt Prognoscentrets årliga undersökning bland bostads­utvecklings­företagen.

I mätningen om Sveriges nöjdaste bostads­kunder 2017 (Nöjd Kund Index) som presenterades idag, kom Besqabs projekt Seglarbyn på delad första plats med ett NKI-värde på 88.

- Vi är glada och stolta över att vårt målmedvetna och engagerade arbete att införliva våra kunders förväntningar och drömmar, ger resultat, säger Anette Frumerie VD på Besqab. Ett stort och varmt tack till våra kunder och till våra engagerade medarbetare 

- Seglarbyn har varit ett otroligt roligt projekt att jobba med, säger Robert Astrologo, projektledare på Besqab. Här har vi varit lyhörda för våra kunders önskemål och skapat funktionella hem med god hållbarhet och modern design.

Seglarbyns NKI för 2017 är 88 enligt Prognoscentrets årliga undersökning. Enligt Prognoscentrets undersökning ligger branschindex i Sverige på 72.

FAKTA SEGLARBYN
31 yteffektiva radhus
Båtvägen, Gustavsbergs hamn
Blandat bostads­rätt och äganderätt
100 kvm boyta i 1 plan med loft
Färdigställt september 2017
Arkitekt Kod Arkitekter

För ytterligare information:
Robert Astrologo, projektledare, 08-409 416 61, robert.astrologo@besqab.se
Sofia Ljungdahl, stabschef, 08-409 416 91, sofia.ljungdahl@besqab.se

Besqab utvecklar bostäder i eftertraktade lägen i Stockholm och Uppsala. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande av bostäder och vårdboenden. Besqab grundades 1989 och företagets aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2014. Mer information på www.besqab.se

. 

Bilder

  • NKI2017_Seglarbyn_Gustavsberg.jpg