Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Anette Frumerie slutar som vd för Besqab

Regulatorisk information
Besqabs koncernchef och vd Anette Frumerie har meddelat styrelsen att hon säger upp sin anställning som vd för att istället bli vd för Rikshem. Anette kommer att fortsätta i sin nuvarande roll under uppsägningstiden om maximalt 6 månader.  

Anette Frumerie rekryterades som vd till Besqab 2012 och har haft huvuduppdraget att expandera verksamheten med bibehållen lönsamhetsfokus.

– Anette har mycket framgångsrikt drivit företagets finansiella och operativa utmaningar och konsekvent levererat ett starkt resultat. Idag är Besqab ett annat bolag än vad det var för sju år sedan när Anette tog över. Besqab står nu väl rustat för att fortsätta växa verksamheten och öka antalet byggstarter, säger Olle Nordström, styrelseordförande i Besqab.

– Besqab är ett fantastiskt företag. Det är finansiellt starkt med engagerade och kompetenta medarbetare som levererar otroligt fina bostads­projekt. Det har verkligen varit en förmån att få vara en del av Besqabs resa under den här tiden, säger Anette Frumerie.

Arbetet med att rekrytera en efterträdare påbörjas omgående.


För ytterligare information:
Olle Nordström, styrelseordförande, telefon 0709 - 40 70 83

Besqab utvecklar bostäder i eftertraktade lägen i Stockholm och Uppsala. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande av bostäder och vårdboenden. Besqab grundades 1989 och företagets aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2014. Mer information på www.besqab.se

 

Bilder

  • Anette_Frumerie.jpg