Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Ett första spadtag för nya hyresrätter i Ultuna Trädgårdsstad

Regulatorisk information
Idag tog Erik Pelling, kommunstyrelsens ordförande i Uppsala, Rickard S. Dahlberg, partner på NREP och Besqabs VD Anette Frumerie, ett första spadtag för nya hyresrättslägenheter i Ultuna Trädgårdsstad.

I våras tecknade Besqab och NREP avtal om att uppföra projektet Lindallén med 253 hyresrättsbostäder i Ultuna Trädgårdsstad. Nu är det dags för produktionsstart.

Besqab utvecklar en varierad stadsdel i Ultuna Trädgårdsstad i Uppsala. I området uppförs bostäder i olika boendeformer som äganderätter, bostads­rätter, tomter för egna hem och nu även hyresrätter.

 • Vi är glada att det växer fram en varierad bostads­miljö här i Ultuna, säger
  Erik Pelling (S), kommunstyrelsens ordförande. Här utvecklas en stadsdel för alla, samtidigt som man visar respekt för att bevara det gröna.

   
 • Genom att utveckla hållbara bostads­miljöer även här i Uppsala fyller vi ytterligare en pusselbit i vår bostads­portfölj, säger Rickard S. Dahlberg, partner på NREP.
   
 • Vi är stolta över att nu även kunna erbjuda hyresbostäder här i Ultuna Trädgårdsstad, säger Anette Frumerie, VD på Besqab. Fastigheten blir certifierad enligt Svanen med låg energiförbrukning, mycket ljus och rymd i lägenheterna i ett bostads­område där det är lätt att leva hållbart.
   

För mer information:

Sofia Ljungdahl, regionchef Uppsala, 08-409 16 91, sofia.ljungdahl@besqab.se
Jens Rooth, chef hyresbostäder, 08-409 416 64, jens.rooth@besqab.se
Christina Durling, kommunikationschef, 08-409 416 26, christina.durling@besqab.se

Besqab utvecklar bostäder i eftertraktade lägen i Stockholm och Uppsala. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande av bostäder och vårdboenden. Besqab grundades 1989 och företagets aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2014. Mer information på www.besqab.se

Ladda ner

Bilder

 • Spadtag Lindallén Ultuna Trädgårdsstad.jpg
 • Lindallén Ultuna Trädgårdsstad.jpg