Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Besqab förvärvar fastigheter i Aspudden

Regulatorisk information
Besqab har avtalat om förvärv av fastigheter i Aspudden genom en bolagsaffär. Här planerar Besqab att uppföra cirka 60 bostads­rätts­lägenheter. Detaljplanearbetet är i startskedet och produktionsstart beräknas till 2023.

Besqab har avtalat om att förvärva de fyra fastigheterna Staven 8-11 i Aspudden i Stockholm. Säljare är Boform Fastighets­utveckling AB. Projektet är ett kompletteringsprojekt i norra Aspudden, ett av Stockholms mest attraktiva bostads­lägen utanför innerstaden.

Besqab planerar att uppföra cirka 60 bostads­rätts­lägenheter. Detaljplanearbetet befinner sig i ett startskede och produktionsstart beräknas ske 2023. Köpeskillingen uppgår till cirka 100 Mkr.

- Det känns väldigt bra att börja året med ett förvärv, säger Anette Frumerie, VD på Besqab. Vi är alltid selektiva med förvärv och tittar noga på läget och hur vi kan utveckla attraktiva bostäder för just den aktuella platsen. Här är ett väldigt fint läge med promenadavstånd till tunnelbana såväl som till Liljeholmen och till Vinterviken.

Kontaktpersoner:
Anna Lindström, affärsutvecklare, 08-409 416 42, anna.lindstrom@besqab.se
Christina Durling, kommunikationschef, 08-409 416 26, christina.durling@besqab.se

 

 

Besqab utvecklar bostäder i eftertraktade lägen i Stockholm och Uppsala. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande av bostäder och vårdboenden. Besqab grundades 1989 och företagets aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2014. Mer information på www.besqab.se

Bilder

  • Staven 8-11 Aspudden.jpg