Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Besqab och Nacka kommun tar första spadtag för nya bostäder i Nacka strand

Idag fredagen den 18/9 tog Mats Gerdau, kommunstyrelsens ordförande i Nacka kommun och Cathrin Bergenstråhle, ordförande i miljö- och stadsbyggnads-nämnden, tillsammans med Besqabs VD Carola Lavén, ett första spadtag för nya bostäder i Nacka strand.

Besqab är med och utvecklar Nacka och kompletterar nu bostads­utbudet i populära Nacka strand med nya lägenheter i ett högt och fritt läge vid Enspännarvägen.
 

- Nacka strands alldeles egna karaktär utvecklas mycket just nu, med nya attraktiva bostäder, arbetsplatser och service. Det blir en del av Centrala Nacka och blir en urban och tillgänglig plats, med närhet till natur och hav. Det är roligt att ha med Besqab på den resan, säger Mats Gerdau (M), kommunstyrelsens ordförande i Nacka kommun. 

- Det här bostads­projektet är ett bra exempel på att vi nu förverkligar visionen om Nacka strand, en levande och trygg stadsmiljö, säger Cathrin Bergenstråhle (M), ordförande i miljö- och stadsbyggnadsnämnden i Nacka.

- Vi är glada att vara en del av Nackas spännande utveckling där natur och stad möts. Här kombinerar vi attraktiva bostäder i ett fint och högt läge med en hållbar livsstil nära natur, hav, service och en framtida tunnelbana, säger Carola Lavén, VD på Besqab.

Fakta om bostads­projektet Nacka strand:
ANTAL: Totalt 200 bostads­rätts­lägenheter
BOSTADS­STORLEKAR: 1 - 5 rum och kök
INFLYTTNING: Från andra kvartalet 2022
ARKITEKT: Kjellander Sjöberg Arkitekter

LÄGE: Ett högt och fritt läge vid Enspännarvägen med utsikt över Saltsjön

För mer information:

Christina Durling, kommunikationschef Besqab, 08-409 416 26, christina.durling@besqab.se

Helene Andersson, press­ansvarig Nacka, 08-718 92 34, helene.andersson@nacka.se

Besqab utvecklar bostäder i eftertraktade lägen i Stockholm och Uppsala. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande av bostäder och vårdboenden. Besqab grundades 1989 och företagets aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2014. Mer information på www.besqab.se

Bilder

  • Spadtag Nacka strand 200918.jpg
  • Besqab Nacka strand.jpg