Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Besqab får utmärkelsen Topp3 för branschens nöjdaste kunder

Besqab fick idag utmärkelsen ”NKI TOPP 3” av mätinstitutet i Prognoscentret branschmätning för bostads­utvecklare.  Enligt Prognoscentrets årliga undersökning får Besqab ett NKI (Nöjd Kund Index) på 78 (branschindex 76) och är därmed en av Sveriges bostads­utvecklare som har branschens nöjdaste kunder.

- Vi vill först rikta ett hjärtligt tack till våra kunder. Det är tack vare de personliga kontakterna och den nära dialogen med våra kunder, som vi ständigt kan utvecklas i rätt riktning. Vårt mål är självklart att vi ska ha branschens nöjdaste kunder och det jobbar vi för varje dag, säger Besqabs VD Carola Lavén.
 

- Jag är glad över att vårt målmedvetna arbete med kundnöjdhet ger utdelning. Det fina betyget är ett direkt resultat av våra engagerade och duktiga medarbetares dagliga arbete tillsammans med våra kunder. Nu fortsätter vi arbetet mot målet att vara överst på pallen, säger Besqabs chef för Försäljning och Kunderbjudande, Anna Slåtteby.

Därför mäter Besqab NKI
Besqab arbetar ständigt med att hela tiden utvecklas och förbättra oss. Därför är det viktigt för oss att få veta vad våra kunder tycker om oss, vår service, om den nya bostaden och den nya boendemiljön.

För genomförande av undersökningen ansvarar det oberoende analysföretaget Prognoscentret, som sedan 2009 genomför motsvarande undersökning för de flesta bostads­utvecklings­företag i Sverige.

För mer information:
Anna Slåtteby, Chef Försäljning och kunderbjudande, tel 08-409 415 40, anna.slatteby@besqab.se
Carola Lavén, VD, tel 08-409 415 57  carola.laven@besqab.se                                        
 

Besqab utvecklar bostäder i eftertraktade lägen i Stockholm och Uppsala. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdboenden. Besqab grundades 1989 och företagets aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2014. Mer information på www.besqab.se.

Bilder

  • Besqabs Myntan terrass.jpg
  • Topp-tre-2020-nojdast_Large.png