Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Besqabs bostads­projekt Vackra Vägen nominerat till Årets byggnad i Sundbybergs stad

Besqabs bostads­rätts­projekt Vackra vägen (Bävern 3) är en av fem byggnader som är nominerad till Årets byggnad 2021 i Sundbybergs stad. Projektet är färdigställt under 2021 och de slutliga inflyttningarna pågår.

- Vi är otroligt stolta över att vårt projekt Vackra vägen är nominerat till Årets byggnad. Det är ett bra exempel på där våra projekt tillför nya mervärden till platsen genom noga utvalda material och färger, anpassade till platsens förutsättningar, plus att vi tillfört levande bottenvåningar. Detta sammantaget blir ett fint avslut på gatan där sen Golfängarna tar vid, säger Besqabs VD Carola Lavén.

- Den v-formade huskroppen och de triangelformade balkongerna maximerar utblickarna mot parken och grönskan. Från andra hållet möter parken varma träfasader och balkonger i kvällssol. Allt mitt i korsningen mellan natur och stad, säger Magnus Pörner, arkitekt SAR/MSA.

Vackra vägen är en av fem nominerade byggnader i Sundbyberg för 2021. Projektet är byggt enligt Miljöbyggnad Silver och kvalitetsmärkt enligt TryggBRF för transparens och ekonomisk hållbarhet. Här kan du rösta Årets byggnad 2021 - kandidaterna - Sundbybergs stad

Fakta om bostads­projektet Vackra vägen i Sundbyberg

Flerfamiljshus i vinkel, 5 – 8 våningar högt
91 lägenheter i storlekarna 1 – 4 rum och kök, 31 – 87 kvm
Stora vinklade balkonger med eftermiddags-/kvällssol och plats för möbler
Lugn innergård utformad med aktiviteter som befrämjar lek och rörelseNära kommunikationer som T-bana och Tvärbanan, och till Sundbybergs stadskärna

 

Kontaktpersoner:
Carola Lavén, VD, 08 - 409 415 57, carola.laven@besqab.se
Lotta Niland, Chef Projektutveckling Bostad, 08 - 409 416 46, lotta.niland@besqab.se

Christina Durling, kommunikationschef, 08 - 409 416 26, christina.durling@besqab.se


 

Besqab utvecklar bostäder i eftertraktade lägen i Stockholm och Uppsala. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdboenden. Besqab grundades 1989 och företagets aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2014. Mer information på www.besqab.se.

Bilder

  • Huset_3.jpg