Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Besqab produktionsstartar 47 bostäder i Midsommarkransen

I populära Midsommarkransen, längs Tellusborgsvägen, uppför Besqab projektet ”Boston”, ett flerfamiljshus med totalt 47 lägenheter. Stor vikt har lagts på större lägenheter samt på den arkitektoniska utformningen för att byggnaden ska ansluta till stadsdelens äldre bebyggelse. 
 

-    Vi säljstartade projektet Boston i våras och det har tagits emot mycket väl av marknaden; över hälften av lägenheterna är redan sålda, säger Lotta Niland, Chef för Projektutveckling Bostad på Besqab. Det finns en stor efterfrågan på större lägenheter i Midsommarkransen och kunderna har även uppskattat husets spännande arkitektur med fasader i återbrukat tegel och skulpterade tak.

-    Vi på Besqab strävar alltid efter att utveckla hållbara och hälsosamma boendemiljöer som anpassats till platsens förutsättningar. Med detta projekt och det gediget byggda huset, i en stadsdel som har småstadskänsla mitt i storstan, finns de bästa förutsättningarna för just detta. Här erbjuder vi moderna Svanenmärkta bostäder, med närhet till allt du behöver i service och grönområden, och här behöver du inte bil om du inte vill, säger Carola Lavén, VD på Besqab.

Bostäderna i projektet Boston byggs i 1–4 rum och kök med balkonger och uteplatser i flera väderstreck och inflyttning beräknas till slutet av 2023. 

Kontaktpersoner:
Christina Durling, kommunikationschef, 08 - 409 416 26, christina.durling@besqab.se 
Lotta Niland, Chef Projektutveckling Bostad, 08 - 409 416 46, lotta.niland@besqab.se

 

Besqab utvecklar bostäder i eftertraktade lägen i Stockholm och Uppsala. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdboenden. Besqab grundades 1989 och företagets aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2014. Mer information på www.besqab.se.

Bilder

  • Boston_Exteriör.jpg