Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Besqab produktionsstartar bostäder i populära Gröndal

Regulatorisk information
Besqab startar produktionen av 40 bostads­rätts­lägenheter i stadsdelen Gröndal strax söder om Stockholms innerstad. Inflyttning planeras till slutet av 2025.

Det nya flerfamiljshuset ”Grönskan” är ett så kallat ”infill-projekt” och ligger i ett kvarter med redan befintlig bebyggelse. Exteriört blir det en byggnad som väl smälter in i den befintliga bebyggelsen från 50-talet, medan insidan blir ljusa moderna bostäder. I närheten finns Mastparken, Mörtviken, service samt bussar och tvärbana.

- Under det senaste året har vi sett en kraftig inbromsning i antalet byggstarter i Stockholms-området. Det är därför extra roligt att kunna fortsätta starta bostads­projekt, med god försäljningsgrad redan före produktionsstart. Grönskan är ett bra exempel på  utveckling av hållbara och hälsosamma boendemiljöer som vi anpassat efter platsens förutsättningar, säger Magnus Andersson, VD på Besqab.

- Vi startade försäljningen under sommaren 2023. Intresset har varit stort vilket är väldigt roligt. Här erbjuder vi moderna Svanenmärkta bostäder med närhet till både grönområden och kommunikationer i ett mycket populärt område, säger Anna Slåtteby, Försäljnings- och marknadschef på Besqab.

Projektet omfattar 40 bostads­rättslägenheter om 1–5 rum och kök med balkonger. Första inflyttning beräknas till slutet av 2025.

För mer information:
Anna Slåtteby, Försäljnings- och marknadschef, 08-409 415 40, anna.slatteby@besqab.se
Anna Åkerlund, IR- och Kommunikationschef, 070-778 28 97, anna.akerlund@besqab.se

Flygvy Grnskan

Besqab grundades 1989 och utvecklar bostäder i eftertraktade lägen i Stockholm och Uppsala. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdboenden. Mer information på www.besqab.se.

Bilder

  • Besqab Grönskan Gröndal.jpg