Logotype

Nu startar Besqab försäljningen av småhus i Uppsala

Precis intill Valsätraskolan i Uppsala startar Besqab försäljningen av nyproducerade småhus i Malma Äng. I första läget släpps 13 par- och kedjehus till försäljning. Husen ligger nära naturen, precis intill Ultunafälten och på bekvämt cykelavstånd från Uppsala centrum.

Malma Ängs par- och kedjehus byggs intill Valsätraskolan och får med sitt attraktiva läge nära till både naturområden, skolor och service. Både par- och kedjehusen har två våningar och fasaderna har jordnära kulörer som är anpassade till den omkringliggande miljön. I Malma Äng ges möjlighet till både cityliv, boende och fritids-aktiviteter. Uppsala C ligger endast en kort cykeltur bort och Ultunafälten intill är en stor tillgång för området.

Projektet är ett samarbetsprojekt med Uppsala Akademiförvaltning och säljstarten äger rum söndag 25/9. Byggstarten är beräknad till våren 2012. 

- Det natursköna området nära Malma Gård blir tillsammans med de vackra och funktionella par- och kedjehusen, ett nytt och attraktivt område i Uppsala. Ett boende som passar alla, säger Roger Nilsson, projektledare på Besqab. 

Frågor beträffande projektet besvaras av: 
Roger Nilsson, projektledare Besqab, 018-418 28 02, roger.nilsson@besqab.se 
Besqab är verksamt i Stockholm- och Uppsala län. Sedan starten 1988 har Besqab varit delaktigt i projekt som omfattar över 4 000 bostäder och ca 100 000 kvm lokaler. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder, kontor och vårdfastigheter.