Logotype

Besqab förvärvar mark vid Rindö Hamn i Vaxholm

Besqab förvärvar mark vid Rindö Hamn och blir på så sätt samarbetspartner med Vasallen Vaxholm AB.  Detaljplanen är klar och Besqab planerar för uppförande av 13 nya radhus. 

- Nu när detaljplanen för den första etappen av Rindö Hamn har vunnit laga kraft så är det glädjande för oss att välkomna Besqab som den första partnern i utvecklingen av området,  säger Fredrik Brehmer, fastighets­chef på Vasallen.

 - Vi har själva nyligen säljstartat vårt andra bostads­rättsprojekt här i Rindö Hamn, Grisselmaren 2, och fått mycket bra respons från marknaden. Vi har redan bokningsavtal för ca 25% av lägenheterna. Vi träffar också bostads­köpare som efterfrågar marknära boenden, och som har frågat efter just radhus. Besqabs effektiva och moderna bostäder tror vi kommer att bli ett utmärkt komplement här i området, säger Fredrik Brehmer.

 - Vi är glada att få bygga i det här populära området, säger Besqabs affärschef för projekt-utveckling, Lotta Niland. Vi planerar för 13 moderna och yteffektiva radhus som kommer att ligga i den lummiga ekbacken med fina utblickar mot hamnen.

Besqab planerar för säljstart av radhusen efter sommaren och en byggstart i slutet av året. Arkitekter är ÅWL Arkitekter AB. Vasallen arbetar sedan ett flertal år med att omvandla Rindö Hamn till ett attraktivt område i en modern och levande skärgårdsmiljö, med en mix av boende, arbete och fritid.

 För mer information kontakta:

Lotta Niland, Affärschef projektutveckling Besqab 08-630 16 46   lotta.niland@besqab.se

Fredrik Brehmer, Fastighets­chef Vasallen Vaxholm 08-50 30 57 45 fredrik.brehmer@vasallen.se

Ladda ner