Logotype

Besqab förvärvar byggrätter i Sundbyberg och hösten fortsatte med fler lyckade säljstarter

Besqab fortsätter att förvärva byggrätter i attraktiva lägen och har förvärvat byggrätter i Västra Brotorp i Sundbybergs kommun. Säljare är Vasakronan. Besqab har även haft ett antal framgångsrika säljstarter under senhösten, med stor efterfrågan.

 

Besqab fyller på sin byggrättsportfölj och förvärvar byggrätter i Västra Brotorp i Sundbybergs kommun. Säljare är Vasakronan. Fastigheten är belägen mellan Järvastaden i Solna och grönområdet Ursvik i Sundbyberg och är detaljplanelagd för 45 rad- och parhus. Besqab tillträder
under våren 2015 och planerar för säljstart under samma period. Ikano Bostad förvärvar intilliggande byggrätter för flerbostads­hus.

- Vi är mycket nöjda med förvärvet. Det är ett attraktivt läge för småhus – lugnt och avskiljt vid fina grönområden men ändå nära kommunikationer, skolor och Stockholms centrala delar, säger Johan Westring, chef för affärsutveckling och exploatering på Besqab.

- Det är roligt att vara tillbaka i Sundbybergs kommun där vi tidigare haft flera lyckade bostads­projekt­, säger Besqabs VD Anette Frumerie. Kommunen har haft en fantastisk utveckling och det är attraktivt att leva och bo här.

Fortsatt framgångsrika säljstarter

Under senhösten har Besqab säljstartat tre projekt­ med stor efterfrågan. Brygghusen i Tyresö – radhus nere vid vattnet vid Erstaviken, Vårdsätra Vik – radhus vid Mälaren i Uppsala samt
Brf Lumaparken – lägenheter i Hammarby Sjöstad. Alla tre projekt­en togs emot positivt och flertalet av de säljstartade bostäderna är redan reserverade eller bokade.

För mer information kontakta:

Johan Westring, Chef affärsutveckling och exploatering, 08-630 16 39   johan.westring@besqab.se

Anette Frumerie, VD, 08-630 16 20  anette.frumerie@besqab.se