Logotype

Besqab tillträder fastighet i attraktivt läge i Liljeholmen och säljstartar flera bostads­projekt­ med gott resultat

Besqab har tillträtt fastigheten och produktionsstartat projekt­et Liljeholmsblick på Nybohovsbacken i Liljeholmen. Projekt­et Ängsblomman i Bromma säljstartades i helgen och flertalet av lägenheterna reserverades redan på plats. Föregående helg säljstartades den första etappen av Centralparken i Täby, även här reserverades flertalet av bostäderna på säljstartsdagen.

Under förra veckan tillträdde Besqab fastigheten på Nybohovsbacken i Liljeholmen. Projekt­et Liljeholmsblick omfattar totalt 103 bostads­rätter och har nu produktionsstartats. I direkt anslutning till projekt­et bygger Besqab ca 100 hyresrätter på uppdrag av Svenska Bostäder.

Söndagen den 29 mars säljstartade Besqab den första etappen i projekt­et Ängsblomman i området Beckomberga i Bromma. 

– Intresset var mycket stort, uppskattningsvis besökte drygt 100 personer säljstarten och nästan
samtliga bostäder reserverades. Vi följer upp med en säljstart av den andra och sista etappen under april,
säger Staffan Grundmark, regionchef för området Stockholms stad på Besqab.

Brf Ängsblomman kommer att ligga på Beckomberga Ängsväg i Bromma och består av totalt 54 lägenheter fördelade på två hus. Produktionsstart planeras till sommaren 2015 och inflyttning under hösten 2016.

Förra söndagen den 22 mars säljstartade Besqab den första etappen i projekt­et Centralparken i Näsbypark i Täby. Även här bokades de flesta av bostäderna redan vid säljstarten. Brf Centralparken, som Besqab bygger gemensamt med FastPartner, består av totalt ca 160 bostads­rättslägenheter med planerad inflyttning från årsskiftet 2016/2017. Planeringen för säljstarten av den andra etappen pågår.

Kontakpersoner: