Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Aros Bostad och Zengun inleder samarbete i projektet Ordonnansen V på Gärdet

Regulatorisk information
Aros Bostads­utveckling AB (”Aros Bostad” eller ”Bolaget”) och Zengun AB (”Zengun”) har tecknat en avsiktsförklaring avseende samverkansentreprenad för genomförandet av cirka 125 bostäder i projektet Ordonnansen V, beläget på en av Gärdets bästa adresser.

Projektet omfattar cirka 125 lägenheter i en bostads­rättsförening som även inkluderar restauranglokaler och garage. Aros Bostad och Zengun genomför projektet som en samverkansentreprenad, ett samarbete där båda parter redan från ett tidigt skede bidrar med kunskap och erfarenhet för åstadkomma en bättre slutprodukt avseende kvalitet, funktion, slutkostnad och kundnöjdhet än vid sedvanlig totalentreprenad.

Ordonnansen V erbjuder lägenheter mellan 1-5 RoK med väl utformade planlösningar och hög kvalitet både avseende gestaltning och utformning. Projektet är beläget på en av Gärdets bästa adresser, korsningen Furusundsgatan / Värtavägen och är framtaget i samarbete med Semrén & Månsson arkitekter. Säljstart har redan genomförts och produktionsstart är planerat till första halvåret 2018. Inflyttning är beräknad till andra halvåret 2020.

”För oss är Ordonnansen V ett väldigt spännande projekt som vi har arbetat med under en längre tid. Det är ett stort projekt som ska utföras i innerstadsmiljö vilket ställer speciella krav på entreprenören. Därför är vi speciellt glada över att få samarbeta med Zengun, som med sin erfarenhet, kompetens och resurser är rätt partner för oss i syfte att genomföra det här projektet med på ett framgångsrikt sätt. Återigen väljer vi en samverkansentreprenad där våra respektive kompetenser utnyttjas effektivt”, säger Magnus Andersson, VD i Aros Bostad. 

”Ordonnansen V ligger i linje med vår satsning att bli förstahandsvalet som samverkanspart och leverantör av entreprenader inom bostads­segmentet i Stockholm. Vi är övertygade att de erfarenheter vi har med oss från tidigare kommer väl till pass även i detta spännande projekt. Vi på Zengun ser fram emot att samverka och utvecklas tillsammans med Aros Bostad för att leverera en högvärdig slutprodukt till de som ska bo och leva i Ordonnansen V”, säger Magnus Christiansen, COO i Zengun.

Aros Bostad

Aros Bostad är framtidens bostads­utvecklare. Vi utvecklar stadsbilden med tidlösa och beständiga hem åt medvetna och stolta bostadsägare. Genom att utgå ifrån helheten och vara lyhörda för det som är viktigast för våra kunder - en trygg ekonomi och omsorgsfull arkitektur som innefattar genomtänkta funktioner och materialval som står sig över tid – skapar vi bostads­upplevelser med själ och hjärta där livet får ta plats.

Vi tar ansvar för hela bostads­utvecklings­processen för att säkerställa kvalitet, en sund ekonomi och hållbarhet i våra projekt. Varje enskilt projekt är väl omhändertaget och drivs med kompetens, närvaro och ett personligt engagemang. Idag har vi en underliggande utvecklings­volym om cirka 12 mdkr motsvarande cirka 3 500 bostäder, företrädelsevis belägna i Storstockholmsområdet. Läs mer om Aros Bostad på www.arosbostad.se

Zengun

Zengun är ett Stockholmsbaserat entreprenadföretag som startade 2009. Zengun förenar erfarenhet och arbetssätt från det stora företaget med närhet och engagemang från det lilla företaget. Bland Zenguns större projekt kan nämnas entreprenaderna inom Urban Escape (Gallerian) åt AMF Fastigheter samt Sergelhuset åt Vasakronan AB. Läs mer om Zengun på www.zengun.se

För mer information, kontakta:

Magnus Andersson, VD i Aros Bostad

magnus.andersson@arosbostad.se

073-410 12 43

Ken Wendelin, CFO / Vice VD i Aros Bostad

ken.wendelin@arosbostad.se

073-518 02 70

Ulf Jonsson, VD i Zengun AB

ulf.jonsson@zengun.se

070-369 01 01

Magnus Christiansen, COO i Zengun AB

magnus.christiansen@zengun.se

070-819 19 21

Ladda ner