Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Aros Bostad säljstartar nytt bostads­projekt vid Järva Krog i Solna

Aros Bostad påbörjar försäljningen av bostads­rätter i Link Järva Krog - ett nytt bostads­projekt i Solna. Bostäderna är en del av den nya kvartersstaden Järva Krog där det planeras för nya kontor, bostäder, restauranger och butiker.

Den första säljetappen om 45 ljusa och funktionella lägenheter beräknas produktionsstarta under andra kvartalet 2019 och vara färdigställt för inflyttning under fjärde kvartalet 2020. Totalt omfattar Link Järva Krog 94 bostads­rätter, vilka har ritats av arkitektkontoret DinellJohansson.

Magnus Andersson, VD Aros Bostad

”Aros Bostad arbetar långsiktigt och det ligger i linje med vår strategi att kontinuerligt starta projekt för att kunna möta behovet av nya bostäder. Genom vårt bostads­projekt Link Järva Krog är vi med och utvecklar en ny hållbar stadsdel i ett fantastiskt läge. Trygghet och tillgänglighet är några av ledorden för det nya kvarteret som ligger intill flera stora grönområden och samtidigt har direkt access till både Solnas och Stockholm Citys utbud av kultur och shopping." 

Aros Bostad har härmed pågående försäljning i sex olika bostads­projekt, lokaliserade till Stockholm, Nacka, Danderyd, Uppsala och Solna.

På www.arosbostad.se finns mer information om Link Järva Krog och Aros Bostads­ Trygghetspaket, vilket är framtaget för att ge bolagets kunder större säkerhet i bostads­köpet.

Om Aros Bostad
Aros Bostad utvecklar nya bostäder med fokus på funktionalitet och hållbarhet i attraktiva lägen i Storstockholm. Projektportföljen har byggts upp i fonder tillsammans med institutionella investerare såsom Första AP-fonden, PGIM (Prudential Inc.), SEB Pension, SEB TryggLiv, Varma och Östersjöstiftelsen, investerare så som LMK Industri och Merlinum samt genom egna förvärv. Aros Bostad har totalt 24 projekt med en total utvecklings­bar area om cirka 266 000 kvm, motsvarande 3 400 potentiella lägenheter. Aros Bostads­ primära geografiska marknad är Stockholms län. www.arosbostad.se

För ytterligare information, kontakta:
Magnus Andersson, VD Aros Bostad                                          
email: magnus.andersson@arosbostad.se                              
telefon: +46 73 410 12 43                                                                 

Ken Wendelin, CFO/Vice VD Aros Bostad
email: ken.wendelin@arosbostad.se
telefon: +46 73 518 02 70


Ladda ner

Bilder

  • arosbostad_link_järvakrog_ext.jpg