Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Aros Bostad växer och rekryterar till projektledning och säljteam

Aros Bostads­utveckling AB publ (”Aros Bostad”) har rekryterat Christian Ultenius till rollen som projektledare och Anne-Lee Uvelid till rollen som kundansvarig.

Christian, som närmast kommer från en roll som affärsutvecklare på HSB Bostad, tillträder sin nya tjänst den 11 februari. Anne-Lee, som tillträdde sin roll hos Aros Bostad under januari, kommer närmast från Magnolia Bostad där hon arbetade som kundansvarig och bostads­rättsekonom.

Aros Bostad har för närvarande en portfölj om 24 bostads­projekt i Storstockholm och Uppsala, varav pågående försäljning av bostads­rätter i sex projekt.  

Magnus Andersson, VD Aros Bostad:
”Att ta ansvar för hela processen, från projektidé till inflyttning, är centralt för oss på Aros Bostad. Vi växer i takt med att vi startar nya bostads­projekt, vilka syftar till att möta behovet av kvalitativa bostäder i Stockholmsområdet. Jag är därför glad över att kunna välkomna ytterligare två personer till teamet; Christian med gedigen kunskap om att leda och genomföra stora bostads­projekt och Anne-Lee med lång erfarenhet av att vägleda kunder till ett nytt hem.”

Läs mer om Aros Bostads­ bostads­projekt och trygghetspaket på www.arosbostad.se

Om Aros Bostad
Aros Bostad är ett partnerägt fastighets­utvecklings­bolag med fokus på bostads­utveckling. Affärsidén är att förvärva, utveckla och/eller konvertera kommersiella fastigheter och mark till byggrätter eller färdiga bostäder. Aros Bostads­ geografiska fokus är Mälardalen med särskild inriktning mot Storstockholm.

Aros Bostad har för närvarande 24 bostads­projekt i olika utvecklings­skeden, motsvarande cirka 3 400 bostäder.

Huvudinvesterare är företrädesvis institutionellt kapital från Första AP-fonden, finländska Varma, SEB Trygg-Liv, SEB pensionsstiftelse, Östersjöstiftelsen samt ett antal framstående och kapitalstarka entreprenörer och investerare.

Bolagets Certified Adviser på Nasdaq First North är Erik Penser Bank.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Andersson, VD, e-post: magnus.andersson@arosbostad.se, telefon: +46 8 400 230 50
Ken Wendelin, CFO/Vice VD, e-post: ken.wendelin@arosbostad.se, telefon: +46 73 518 02 70
Anna Åkerlund, Kommunikations- /IR-chef, e-post: anna.akerlund@arosbostad.se, telefon: +46 70 778 28 97
Certified Adviser, e-post: certifiedadviser@penser.se, telefon: +46 8 463 83 00

Ladda ner