Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Aros Bostad tecknar entreprenadavtal med NCC för 213 lägenheter i Solna

Aros Bostads­utveckling AB publ (”Aros Bostad”) tecknar entreprenadavtal med NCC Building Sweden (”NCC”) för att uppföra 213 bostäder i kvarteret Femöringen i Solna. Byggstart planeras till första kvartalet 2023. Bostads­projektet, som fick bygglov i januari i år, såldes som hyresrätter till den globala kapitalförvaltaren Patrizia i juni 2022.

Magnus Andersson, VD Aros Bostad säger:
”Femöringen är det andra projektet vid Järva Krog i Solna som vi genomför tillsammans med NCC. Vi är glada över att kunna starta produktionen som planerat och ser fram emot att framöver kunna lämna över ett hyresrättsprojekt med hög standard i ett mycket bra läge till Patrizia.”

Henrik Landelius, affärsområdeschef NCC Building Sweden säger:
”Med Femöringen bygger vi vidare på vårt goda samarbete med Aros Bostad och på vårt gemensamma långvariga engagemang i området kring Järva krog. Vi kan dra nytta av den breda kompetens som finns inom hela NCC, och genom att vi är involverade ända från start kan vi leda en riktigt bra process mot ett lyckat slutresultat.”

Aros Bostads­ Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market är Erik Penser Bank. Finansiell information återfinns på www.arosbostad.se/investerare

Om Aros Bostad
Aros Bostad utvecklar välplanerade bostäder av hög kvalitet, med sunda materialval och gestaltning som står sig över tid. Geografiskt fokus är områden med goda kommunikationer inom Storstockholm, Uppsala och Mälardalen. Genom att agera långsiktigt, med ansvar för hela värdekedjan, skapas en trygg bostads­affär för kunderna och en stabil avkastning åt investerarna. Bolaget bildades 2006 och driver, per den 30 september 2022, 34 bostads­projekt i olika utvecklings­skeden, motsvarande cirka 5 000 bostäder. I Q3 2022 tecknades bindande avtal rörande förvärv av ytterligare 34 projekt, motsvarande cirka 1 500 bostäder. 23 av dessa projekt tillträddes under oktober 2022. Aros Bostads­utveckling AB (publ) är noterat på Nasdaq First North Growth Market, där bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank. Mer information finns på www.arosbostad.se 

För ytterligare information, vänligen besök www.arosbostad.se eller kontakta:
Magnus Andersson, VD, e-post: magnus.andersson@arosbostad.se, telefon: +46 73 410 12 43
Ken Wendelin, CFO/Vice VD, e-post: ken.wendelin@arosbostad.se, telefon: +46 73 518 02 70
Anna Åkerlund, Kommunikations- /IR-chef, e-post: anna.akerlund@arosbostad.se, telefon: +46 70 778 28 97

Certified Adviser, e-post: certifiedadviser@penser.se, telefon: +46 8 463 83 00

Bilder

  • femöringen-situationsmodell.jpg
  • femöringen-gatuvy.jpg