Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Säljstart av villor i Vallentuna

Nära Vallentuna centrum och Roslagsbanans station pågår byggnationen av det nya bostads­området Trädgårdsstaden i Vallentuna. Totalt planerar Besqab för ca 80 bostäder och kedjehusen i etapp 1 är slutsålda och inflyttade. I etapp 2 pågår försäljningen och endast ett fåtal par- och kedjehus återstår. Nu startar Besqab försäljningen av etapp 3 som består av fristående villor.

Villorna i Trädgårdsstaden i Vallentuna byggs utmed en återvändsgata inne i det nya området, och ligger i ett tryggt och grönskande kvarter utan genomfartstrafik. Själva husen kommer att ha två våningar med uteplatser i flera väderstreck. Det blir liggande träpanel i en jordnära grön kulör som är anpassad till den omkringliggande naturen. Stor hänsyn har också tagits till dagens familjeliv och det finns möjligheter att påverka planlösningen och skapa flera rum.

Vallentuna har blivit framröstad som en av de 12 bästa kommunerna i Sverige att bo i och många väljer också att bo här, Vallentuna blev 2010 Sveriges snabbast växande kommun. Närheten till natur, aktiviteter, skolor och det bekväma avståndet till Stockholm gör Vallentuna till en attraktiv kommun för barnfamiljer.

Säljstarten äger rum söndag 29/5 och byggstarten är beräknad till hösten 2011. 

– Utförandet av etapp 1 och 2 har gått bra och jag är stolt och glad över att Trädgårdsstaden har vuxit fram till det fina och tilltalande boendeområde som är där idag. Det ska bli spännande att ta sig an de fina villorna i etapp 3 som jag tror kommer att lyfta området ytterligare, säger Patrik Ström, projektledare på Besqab. 

Frågor beträffande projektet besvaras av: 
Patrik Ström, projektledare Besqab, 08-630 16 00, patrik.strom@besqab.se