Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Säljstart för etapp 3 i succéprojektet Margretetro

I helgen är det säljstart för det tredje huset i nya bostads­kvarteret Margretero i Mariehäll, precis på gränsen mellan Bromma och Sundbyberg. Intresset för att bo i det nya området, nära Bällstaån, service och kommunikationer är mycket stort och den första och andra etappen är näst intill fullbokade. I tredje etappen byggs 29 lägenheter och totalt kommer området att bestå av 134 lägenheter och stadsradhus.

Den tredje etappen i Margretero ligger längst in i området, nära den nya parken och båtklubben i Bällstaån. Huset innehåller 29 lägenheter och består av allt från kvadratsmarta 1 rok till flexibla 5 rok. 

Besqabs och Einar Mattssons försäljning av de två tidigare etapperna har varit en stor succé. Här finns endast ett fåtal lägenheter kvar till salu. När lägenheterna i etapp 3 har säljstartats har sammanlagt 88 av de planerade 134 bostäderna släppts till försäljning.

- Bostäderna passar alla åldrar, från unga vuxna till barnfamiljer och äldre, vilket vi tror tillsammans med det attraktiva läget, bidrar till det stora intresset för området, säger Ann-Sophie Edqvist Ekman, projektchef på Besqab.

I området pågår byggnationen för fullt och första inflyttning i Margretero kommer att ske under hösten 2012.

Frågor beträffande projektet besvaras av:
Ann-Sophie Edqvist Ekman, projektchef Besqab på telefon: 08-630 16 00 
alternativt via e-post: ann-sophie.edqvist-ekman@besqab.se

Pia Ninche, projektledare Einar Mattsson på telefon: 08-586 265 00 
alternativt via e-post: pia.ninche@einarmattsson.se